Bli medlem

Du ansöker om medlemskap via Svenska Brukshundklubbens digitala medlemsformulär som du når via denna länk.

Vill du ansöka om familjemedlemskap, kontaktar du oss på Stockholms Södra Brukshundklubb direkt. Ditt medlemskap blir giltigt först när din betalning är registrerad hos oss. Kontakta oss på medlem@ssbk.online så hjälper vi dig att registrera familjemedlemmen. Avgiften för familjemedlemmen, 310 kr, sätts in på klubbens BG 467-4644 (ange att det gäller familjemedlem och namn på den som familjemedlemmen ska registreras för inklusive medlemsnummer).

Är du redan medlem i annan ras- eller lokalklubb använder du samma ovan länk som för att söka medlemskap. När du registrerar ditt medlemskap visas totalsumman (725 kr) men när du går vidare för att godkänna medlemskapet känner systemet av att det finns förbundsmedlemskap och du får en inbetalningsavi för endast klubbens medlemsavgift (325 kr).

Är du mellan 6 och 25 år kan du ansöka om medlemskap i Sveriges Hundungdom. Från och med 2021, så får alla medlemmar i Sveriges Hundungdom tre medlemskap – ett i din valda hundungdomsklubb (vi rekommenderar och samarbetar med Skarpnäck Hundungdom), ett i din valda ras-, special- eller verksamhetsklubb (Stockholms Södra Brukshundklubb) och ”på köpet” i den länsklubb där du bor. Det här sköts automatiskt, så du behöver inte göra någonting! Här ansöker du om medlemskap till Sveriges Hundungdom.

Har du frågor angående ditt medlemskap eller andra medlemsrelaterade frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post medlem@ssbk.online.