Här hittar du alla kurser som du kan anmäla dig till i nuläget. Skulle kursen vara fullbokad så skriver du upp dig på reservlistan på samma ställe som där du anmäler till respektive kurs. Studiefrämjandet hör då av sig till dig/er om ni blir erbjuden en plats

Intresserad av en kurs som inte finns på hemsidan?

Är du intresserad av en kurs som inte finns på hemsidan så går det alltid bra att mejla oss på kurskansliet och ställa en förfrågan om det. Skriv gärna i ämnesraden, exempelvis ”Intresse agilitykurs nybörjare”, var gärna specifik med om det exempelvis är nybörjar/fortsättningskurser. I meddelanderutan kan ni lägga till om det är någon mer info ni vill dela med er av eller fråga oss om, så lägger vi till er på en intresselista. Är ni intresserade av flera olika kurser så är det smidigast att skicka en intresseanmälan per kurs ni är intresserade av.

Får vi fler förfrågningar så kollar vi med våra instruktörer om någon av dem kan arrangera en sådan kurs. Vi strävar ständigt efter att möta efterfrågan på de kurser som ni önskar. När en sådan kurs sen publiceras så mejlar vi ut till er, på så sätt behöver ni inte själva hålla koll på hemsidan lika frekvent.

OBS! Alla kurser kräver medlemskap i Stockholms Södra Brukshundklubb.

Generellt på kurser gäller en person per hund, undantaget är valp- och unghundskurser där man får vara två om man vill. Vill ni att fler i familjen ska få utbildning rekommenderar vi att ni tar lektioner för personlig hundinstruktör. Kontaktuppgifter finns under huvudrubrik Kurser.

När du har anmält dig till kursen skickas ett mejl till dig om att anmälan är mottagen. Saknar du ett sådant svar – kolla skräpposten, annars behöver du kontakta oss

Alla kurser sker i samarbete med Studiefrämjandet

Visar alla 4 resultat